Kilpailutuskonsultointi

Asiantuntemuksemme ravintolapalveluiden kilpailutukseen perustuu henkilöstömme vankkaan kokemukseen ravintola- ja catering-alan johtavissa yrityksissä. (Lisää tietoa kokemuksesta: CV ) Ravintolapalveluiden kilpailutus on meille tuttua sekä julkisen lainsäädännön alaisista kilpailutuksista (virastot, oppilaitokset, kunnat), yritysten kilpailutuksista sekä kansainvälisistä kilpailutuksista.

Tarjouspyyntö on kilpailutusprojektin tärkein asiakirja. Tarjouspyynnön ammattitaitoinen laatiminen vähentää korjaavan työn määrää tarjousprojektin muissa vaiheissa. Parhaan lopputuloksen, laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden, saavuttamiseksi on tärkeää huomioida sekä kilpailuttajan että tarjoajien näkökulmat.

Löydät alta esimerkkejä tarjousprosessin työvaiheista, joissa voimme auttaa sinua.

Tarjouspyynnön laatiminen

  • Tarjouspyyntöasiakirjojen laatiminen
  • Tarjouspyyntöjen toimittaminen potentiaalisille tarjoajille
  • Aikataulutus
  • Lisäkysymysten ja vastausten koordinointi

Tarjousten arviointi ja pisteytys

  • Saatujen tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistus
  • Tarjousten arviointi ja pisteytys
  • Aikataulutus

Tavoitteiden varmistaminen sopimuskaudella

  • Seurantamallin kehittäminen sopimuskauden tarpeiden seuraamiseen